De stijgende lijn van UP: een nieuwe fase

Up is ontstaan met en door mensen. Door elkaar te inspireren, scherp te houden, heldere inzichten te delen en vooral door te gaan doen. Al die ervaring hebben we ingezet om organisaties te laten floreren, om een aantoonbaar beter en duurzaam resultaat te realiseren. Resultaat dat een stijgende lijn laat zien.

Steeds een stap verder

Inmiddels bestaat Up ruim 1,5 jaar. Een nieuwe fase breekt aan. Ook deze nieuwe fase is ontstaan met en door mensen. Samen met onze opdrachtgevers hebben we de passie om het ultieme uit mensen en organisaties te halen keer op keer in praktijk gebracht. Samen creëerden we verdiende aandacht bij klanten en prospects. Door snel top of mind te komen bij potentiële klanten, hen in snel tempo te leren kennen en vervolgens samen met onze opdrachtgevers de stap te zetten naar marketing automation. Steeds zijn de waarde van de organisatie en het resultaat het uitgangspunt geweest. Steeds is het gelukt om het verwachte resultaat te behalen. En zelfs te overtreffen. Dat is de kracht van Up en daar zijn we trots op.
Team UP

Nieuw pand, nieuwe mensen

Ook de stijgende lijn van Up zet ik graag voort. Vanaf nu in een mooie, inspirerende bedrijfsruimte aan de sfeervolle Wilhelminasingel in Breda. En met mensen die de passie delen en de visie van Up tot uitvoering kunnen brengen. Specialisten waar ik al mee samenwerk of gewerkt heb, zijn nu vast onderdeel van Up. Rob en Esther als partner, Lotte als collega.

Dit nieuwe Up-team stel ik hier graag aan u voor.