Afgelopen donderdag stond er een mooie bos bloemen bij ons op kantoor. Het team van UP kreeg er namelijk iemand bij. Sinds 1 februari is Daphne Bastiaansen bij ons begonnen als online marketeer om het team te versterken met haar onlinemarketingkennis. Zij gaat diverse online marketingactiviteiten op zich nemen om onze klanten hier zo veel mogelijk in te ondersteunen en te begeleiden.

Ik zal mijzelf even voorstellen: mijn naam is Daphne Bastiaansen en opgegroeid in het mooie Etten-Leur. Tijdens mijn opleiding Commerciële economie – IEMES aan Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg heb ik een kijkje mogen nemen in de keuken van diverse bedrijven. Hierbij viel mijn oog op de wondere wereld van online marketing en ben ik mijzelf steeds meer gaan ontwikkelen op allerlei deelgebieden, zoals SEO, e-mailmarketing, socialmediamarketing, etc. 

Toen Caroline mij benaderde om een kop thee te komen drinken bij UP had ik er meteen een goed gevoel bij. UP is een jong en ambitieus bedrijf dat staat voor het beste uit mensen en organisaties te halen en dit ook samen met mensen te doen. De uitdaging die Caroline mij aanbood, sprak mij direct aan en de creatieve raderen in mijn hoofd begonnen te draaien. Ik vind het interessant om met mensen te werken en operationele beslissingen te nemen op basis van data. Daarnaast haal ik veel energie uit het monitoren van veranderingen op basis van deze data en deze te testen voor nog beter resultaat. Bij UP krijg ik de mogelijkheid om mijzelf uit te dagen en mijzelf verder te ontplooien als een volwaardige online marketeer in een enthousiast en dynamisch team.