Vandaag, 1 mei, hebben we er weer een nieuwe collega bij als Online Marketeer. Liza Hanselaar is bij ons begonnen als online marketeer om het team te versterken. Zij gaat diverse online marketingactiviteiten op zich nemen om onze klanten hier zo veel mogelijk in te ondersteunen en te begeleiden. Zoals elke nieuwe medewerker bij UP zal ook zij zich even voorstellen:

De klik met UP was er eigenlijk meteen, alsof ik in een warm bad terecht kwam zoals ze weleens zeggen. Wie ben ik dan? Mijn naam is Liza Hanselaar, geboren en getogen in Eindhoven en nu werkzaam als Online Marketeer bij UP in Breda. Het mooie aan UP vind ik dat er altijd wordt gekeken naar iemand zijn kracht en waar de passie ligt. Bij UP krijg ik de kans om mijn passie waar te maken en mijzelf verder te ontplooien tot volwaardig online marketeer. Mijn kracht ligt voornamelijk in het creatieve aspect van marketing. Van mij kunnen jullie dus creatieve teksten, social media postsmailings, web vormgeving en nog veel meer gaan verwachten!