Het team van Up breidt uit. De komende tijd versterkt Thomas van Meer ons team als stagiair van de opleiding junior accountmanager. Hij zal zich gaan verdiepen in de verandering van de privacywetgeving, een onderzoek doen naar onze concurrenten en meer leren over het implementeren van marketing automation.

Even voorstellen: mijn naam is Thomas van Meer en ben geboren in Breda. Voor mijn Engelstalige opleiding Junior accountmanager aan het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch loop ik mijn eerste stage. Op school heb ik al een aantal aspecten geleerd over de vakgebieden marketing en sales. Doordat ik gehoord had over marketing automation wilde ik hier graag meer over weten. Hierdoor kwam ik terecht bij het enthousiaste team van Up. Bij Up krijg ik de kans om meer te leren over de vakgebieden marketing en sales. Ik ben erg enthousiast om te beginnen met mijn stage, om veel te leren en het maximale uit mijzelf te halen.