HOE WERKT UP

Geeft marketing en sales hetzelfde doel -  Let’s team UP Brengt ritme in de manier van werken - Let’s pace UP Maakt de salesaanpak eenduidig en transparant - Let’s build UP Laat het saleshart van de mensen sneller kloppen - Let’s lighten UP

Let´s team UP: De slimme mix van UP

De waarde van uw organisatie en doelstelling zijn ons uitgangspunt. Hiermee ook onze doelstelling. Samen met u zetten we het fundament voor uw organisatie neer: een heldere strategie en de gewenste gedragsverandering. We bepalen samen de focus. En we vertalen uw onderscheidend vermogen naar de sterkste propositie en de sterkste contactstrategie. Een effectieve mix van ‘oud’ en ‘nieuw’, offline en online. Maar we laten vooral de online kanalen voor u werken. Samen met u creëren we verdiende aandacht bij uw klanten en prospects.

Closed loop marketing

Door goed voorwerk te doen zorgen we voor kwalitatieve leads. We gaan aan de slag met de inzichten en data die we krijgen uit analyses. Zo krijgen we een veel beter beeld van wat werkt en wat niet. Voorwaarde is dat marketing en sales goed samenwerken. Marketing zorgt dat sales aan de slag kan met goede leads, sales rapporteert aan marketing over het resultaat. Closed loop marketing dus.

Let´s pace UP: UP brengt ritme

Pas als het tempo erin zit, begint het proces soepel te lopen. Samen zetten we de stap van e-mailmarketing naar Marketing Automation. Daarmee brengt UP ritme in het commerciële proces. Voor iedereen is duidelijk wat de stappen zijn, wat zijn rol is. De doelen zijn concreet. Dat geeft marketing en sales handvatten om goed samen te werken. En het maakt commercie onafhankelijk van de persoon.

Let´s build UP: Afspraak = afspraak

UP haalt het beste uit de mensen. Dat kan alleen als we duidelijke afspraken met elkaar maken. En als we elkaar aanspreken op het nakomen van die afspraken. Dat is soms even wennen, maar het levert ook echt iets op: betere samenwerking, meer zelfstandigheid en een groter verantwoordelijkheidsgevoel.

Sturen op consequentie

Alles valt of staat met een heldere en concrete salesstrategie. Doorvertaald naar duidelijke business doelen. Ook gedrag speelt een belangrijke rol in het succes. UP stuurt niet op een norm, maar op de consequenties van gedrag. Dat levert meer werkplezier en betere werkprestaties op. En dat is het geheim voor duurzaam succes. Een overtuiging die UP deelt met partner ADRIBA VU.

Let’s lighten UP: Fundament: Solution selling

Solution selling begint bij het koopproces van de klant. Dat moet zonder problemen verlopen. Solution selling is simpel gezegd ‘oplossingsgericht verkopen’. Elke stap in het salesproces stemmen we af op de klant. De logische, opeenvolgende stappen in het salesproces ondersteunen verkopers bij alles wat ze doen. Deze aanpak zorgt voor transparantie, een heldere structuur en een gemeenschappelijke taal voor sales. Ook is het een fundament voor integratie van sales binnen de rest van het bedrijf.

Voordelen

  1. In korte tijd verkooprendement verhogen
  2. Plan maken maar ook zorgen voor de uitvoering
  3. Duurzame oplossingen
  4. Onderdeel en ondersteuning van het salesproces
  5. Platform van de beste partners met kennis van systemen en kanalen