Rhythm

UP is geen adviesbureau, consultant, opleider, procesverbeteraar of marketingbureau. Wij geloven niet in de magie van één interventie: we gaan voorbij leads, acquisitie en het onderhouden van klantcontacten. Onze invloed reikt verder dan de sales of recruitment afdeling.

UP is ervan overtuigd dat sales alleen duurzame groei brengt als het een natuurlijke hartslag binnen je organisatie wordt. Waarbij wij er in geloven dat sales en recruitment vanuit dezelfde mindset en werkwijze benaderd moet worden. Een automatisch gedreven staat van zijn, die niet onderhevig is aan de gekte van de dag. Dit bereiken we samen door een combinatie van de juiste focus, motivatie en de nieuwste technologieën.

Die flow waar we naar streven levert meer energie, meer werkplezier en uiteindelijk meer resultaat op. Een resultaat van 75% meer leads en 40% groei in verkooprendement binnen een aantal weken is met de UP koers een realistisch en haalbaar doel. Onze werkwijze leidt tot concrete sales en marketing verbeteringen!

Met trots presenteren wij hier onze opdrachtgevers