Way of work

There’s no
escape

UP wil samen met organisaties en hun medewerkers werken aan gezonde en slimme groei. Dat doen we door mensen en organisaties een prettige, succesvolle commerciële focus en vanzelfsprekende hartslag in sales en/of recruitment te geven, gericht op het behalen van optimaal resultaat. Door organisaties op het sales en/of recruitment vlak van ritme en focus te voorzien zullen zij groei realiseren. Groei die ervoor zorgt dat iedereen zich verder kan ontwikkelen.

Online en offline ritme in de business leidt direct tot een hoger verkooprendement.

UP
koers

UP gelooft niet in de magie van één interventie. UP gelooft in een holistische aanpak, van mens, proces en organisatie. In onze aanpak worden alle commerciële en recruitment processen onder de loep genomen waarbij tegelijkertijd het gedrag van iedereen op passende wijze wordt geïnspireerd. Verandering in gedrag is alleen te realiseren als het nieuwe gedrag méér oplevert. Sturen op de consequentie in plaats van op de norm geeft hierin de gewenste verandering.

Het realiseren van deze verandering doen wij met behulp Adriba (VU); wij zijn met trots gecertificeerd partner. Adriba heeft de wetenschap van succes en dit past UP toe in combinatie met een geheel eigen werkwijze èn met aantoonbaar resultaat in het sturen van gedragsveranderingen in organisaties. Zo verhogen wij de performance van de medewerkers en het werkplezier.

Onze verantwoordelijke en directe manier van werken kenmerkt zich door actieve co-creatie met onze opdrachtgevers op uiterst persoonlijke wijze. Doordat we dankbaar gebruik maken van elkaars kennis en vooral omdat we vertrouwen op elkaars expertise, zijn ingewikkelde strategische of consultancy trajecten niet nodig.

Het sales en/of recruitmentproces dat UP tot stand brengt vraagt om specifieke aandacht. Sales komt niet zomaar in je systeem, je zal het gericht moeten implementeren. UP helpt daarbij. Zodat zowel de organisatie als de mensen continu beter, efficiënter en effectiever worden.

Onze klanten kunnen letterlijk en figuurlijk bouwen op onze UP koers, samen werken we aan een duurzame verandering. UP kijkt vooruit en we geven gevraagd èn ongevraagd advies.

PARTNERSHIP UP
MET ADRIBA VU


ADRIBA maakt wetenschappelijke inzichten geschikt voor het bedrijfsleven en vraagt aandacht voor een andere manier van managen en sturen op gedrag. Daarin vinden Up in business en ADRIBA VU elkaar. UP heeft een overtuiging als het gaat om leiderschap en verandermanagement: alles staat of valt met een heldere en concrete salesstrategie. Die vertalen we door naar duidelijke business doelen. Ook gedrag speelt een belangrijke rol in het succes. Het heeft een voorspellende waarde: hetzelfde gedrag levert steeds hetzelfde op. Hier heb ik een wetenschappelijk onderbouwde methodiek bij gezocht. Zo kwam ik in aanraking met ADRIBA VU en volgde de opleiding Organizational Behavior Management (OBM) aan de VU. De verdediging van de diverse cases leverde Up een partnership op: ADRIBA VU en UP in business blijven samen optrekken.

Lees verder