Who

Voor wie

UP richt zich primair op bedrijven die groei willen realiseren of hun sales, recruitment- en/of marketingafdeling willen optimaliseren. Dit kunnen organisaties zijn van iedere grootte en uit iedere branche. Wij hebben met name veel kennis en ervaring in de arbeidsbemiddelingsbranche en bij consultancybedrijven.

In de praktijk voelen we ons erg thuis bij entrepreneurs. Eigenaars, founders, DGA’s: iedereen met een bijna symbiotische betrokkenheid bij de organisatie. Dit kunnen natuurlijk net zo goed opdrachtgevers zijn die een andere rol hebben maar dezelfde bizarre drive kennen. In het kort: UP werkt het liefst met ondernemende mensen.

Allen geloven zij dat een geïntegreerde salesaanpak essentieel is voor duurzaam succes, en staan zij open voor veranderingen die het hele bedrijf raken. Uiteindelijk willen ondernemende mensen doen waar ze voor gekomen zijn: grote dromen realiseren.

Met wie

De groei van onze opdrachtgevers en onze eigen groei gaan hand in hand. Samen blijven we ons verder ontwikkelen en realiseren we dromen. Momenteel werken we samen aan groei met:

Jasper van Eck

Directeur Kasparov

"Wij hadden duidelijk de behoefte om onze mensen in een passende commerciële stand te brengen. Waren op zoek naar structuur en een commercieel ritme. UP heeft marketing en sales hetzelfde..."

Eric Mijnsbergen

DGA Flextra-Groep

“Onze ambitie is om structureel te groeien als complete groep. Dat kan alleen als we daar zowel aan de voor- als achterkant op ingericht zijn. UP heeft gezorgd voor meer structuur..."

Caroline Pietersen

Marketing manager Stone Business Associates

"Ruim twee jaar geleden heeft UP bij ons marketing automation geïmplementeerd. Wij konden UP te allen tijde benaderen voor support en werden zo snel wegwijs in alle..."

Door wie

Wij zijn UP. Wij zijn behulpzaam, verantwoordelijk en ambitieus. Wij hebben oprechte interesse en werken graag duurzaam samen. Wij komen onze afspraken altijd na en zorgen ervoor dat anderen zich eraan houden. Wij houden vol waar anderen afhaken. Wij streven altijd naar het hoogst haalbare resultaat. Net als jij.

Caroline Pols

Founder van UP

IK BEN
Caroline Pols

IK BEN FOUNDER VAN UP
Mijn drijfveer is organisaties te laten floreren.

MIJN PASSIE
Het ultieme uit mensen en organisaties halen.

MIJN DOEL
Het realiseren van een aantoonbaar beter en duurzaam resultaat.

MIJN KRACHT
Ik heb een bijzonder oog voor strategie en de vertaling van product-markt-combinaties naar de verkooppraktijk. Daarbij maak ik gebruik van een effectieve en efficiënte marktbewerkingsaanpak.

Hiermee heb ik me sinds 1997 beziggehouden. In mijn laatste rol als Salesdirector heb ik gezien hoe het goede ‘oud’ nog slimmer met het goede ‘nieuw’ te combineren is. Dit heeft keer op keer aantoonbaar en duurzaam resultaat opgeleverd, in verschillende branches.

Met Up wil ik ook uw organisatie een boost geven. Het recept ligt er. Zijn wij binnenkort up in business?

Esther Moelands

Partner

IK BEN
Esther Moelands

IK BEN PARTNER
Mijn zakelijke drijfveer is bedrijven, teams en mensen te laten winnen. Groeien samen met mensen. Het bouwen en uitbouwen van blijvend commercieel succes.

MIJN PASSIE
Iets tot een succes maken, samen met anderen. Dat is mijn passie. Op zakelijk gebied, maar ook privé. Ik houd ervan om samen met mijn gezin, familie en vrienden veel lol te maken, lekker te eten en avonturen te beleven.

MIJN DOEL
Samen met mijn klanten de juiste keuzes maken om kwantificeerbaar resultaat te behalen. Met gedegen analyses, pragmatische doorvertalingen en de juiste combinatie van online en offline inspanningen.

MIJN KRACHT
Ik ben zeer pragmatisch, resultaatgericht en ondernemend. De stap zetten van plan naar executie is voor mij vanzelfsprekend. Doorvertalen naar taken, oplossingen bieden, sturen op successen, samen met mijn klant.

Bij UP kan ik doen waar ik echt blij van word. En wat aansluit bij mijn drijfveren, zowel zakelijk als persoonlijk: mensen en organisaties concrete handvatten en inzichten geven in hun business. En hen zo helpen te winnen in hun markt. Samen met mijn klanten en met het team van UP wil ik nog veel nieuwe avonturen beleven.

Mirthe Wildeman

Partner

IK BEN
Mirthe Wildeman

IK BEN PARTNER
Als partner bij UP help ik ondernemers – hun organisatie en mensen – graag naar aantoonbare en duurzame (sales)resultaten. Samen kijken hoe we dingen beter en slimmer kunnen doen. Met mijn ervaring in recruitment én sales als solide basis.

MIJN PASSIE
Als telg uit een echte ondernemersfamilie wist ik het al vroeg: hard werken en het beste uit jezelf en anderen halen iets is wat nu eenmaal in mijn DNA zit. Een kwestie van nature én nurture. De combinatie van (online) recruitment en sales vind ik geweldig. Intensief samenwerken met ondernemers is waar mijn bloed sneller van gaat stromen.

MIJN DOEL
De vertaalslag maken van strategie naar executie. Dit blijkt voor organisaties vaak weerbarstiger dan gedacht. Zij komen in de knel na het opstellen van ambitieuze plannen. Er gaat steeds meer energie zitten in het wegpoetsen, uitleggen en corrigeren van de verschillen tussen plan en uitvoering. Ik geef onze klanten graag concrete handvatten.

MIJN KRACHT
Samen met mensen en organisaties continu kijken hoe dingen beter en slimmer kunnen. Waar liggen er nog kansen en hoe kunnen we samen groeien? Zo werken we toe naar een kwantificeerbaar resultaat. Een juiste combinatie van online en offline sales, dat is waar ik in geloof.

Christel van Rijsewijk

Copywriter/communicatieadviseur

IK BEN
Christel van Rijsewijk

IK BEN COPYWRITER/COMMUNICATIEADVISEUR
Ik vertel het verhaal van UP en haar opdrachtgevers. Schaaf net zo lang tot het werkt, voor de opdrachtgever en voor zijn doelgroep. Met ruim 27 jaar werkervaring op het gebied van (marketing)communicatie weet ik inmiddels waar mijn toegevoegde waarde ligt.

MIJN PASSIE
Geef mij informatie en ik ga puzzelen, stoeien, componeren tot het een duidelijk en prettig leesbaar verhaal is. Het verhaal van de opdrachtgever. Zijn passie wordt mijn passie, samen raken we zijn doelgroep.

MIJN DOEL
Een band scheppen tussen de opdrachtgever en zijn doelgroep. Zijn verhaal vertellen in zijn eigen taal, de taal van zijn doelgroep. Met woorden die beelden oproepen en vertrouwen geven. What you see is what you get: je weet met wie je in zee gaat.

MIJN KRACHT
Snel tot de kern komen en deze verpakken tot een cadeautje voor de doelgroep. In welke (tekst)vorm dan ook. Schrijven gaat vanzelf. Organiseren, plannen en coördineren zijn mijn tweede natuur. Plezier hebben in wat je doet staat voorop.

Thomas van Meer

Online marketeer

IK BEN
Thomas van Meer

IK BEN ONLINE MARKETEER
Mijn drijfveer is het analyseren van data. Verbanden kunnen leggen om daarmee beter grip te krijgen op actie en reactie van de doelgroep.

MIJN PASSIE
Data analyseren om de essentie eruit te halen voor onze opdrachtgevers. Zodat ze nog beter worden in wat ze doen.

MIJN DOEL
Volledige regie hebben over rapportages en dashboards van de opdrachtgevers van UP. Zelfstandig dashboards bouwen, op maat en in lijn met de behoefte van onze opdrachtgevers.

MIJN KRACHT
Mijn daadkracht en snelheid in het analyseren van data en het maken van rapportages. Getting things done.

Margo Rouwhorst

Creative

IK BEN
Margo Rouwhorst

IK BEN CREATIEF
Ik geef vorm aan het gevoel, het verhaal van mijn opdrachtgevers. Visualiseer het op een creatieve manier. Ben fantasierijk en origineel in het bedenken van nieuwe ontwerpen en concepten.

MIJN PASSIE
Geen vraag, geen opdrachtgever is hetzelfde. Ik wil steeds uniek en vernieuwend zijn met mijn creatieve oplossingen.

MIJN DOEL
Verfrissend en verrassend blijven in mijn creaties. Met tevreden klanten vanuit ieder perspectief.

MIJN KRACHT
Dat is mijn drang, mijn drift, mijn energie, mijn hartstocht en liefde om mijn opdrachtgevers telkens weer te verrassen met het eindresultaat: een onderscheidend concept of ontwerp waarin de opdrachtgever zichzelf herkent.

Met trots presenteren wij hier onze opdrachtgevers