top of page
Up_aalberts_topimage.jpg

Doelstelling en conversie
als uitgangspunt

Hedwig Lubberding (HR Manager Benelux) is werkzaam bij Aalberts integrated piping systems. Aalberts IPS ontwikkelt de meest geavanceerde geïntegreerde leidingsystemen voor distributie en controle van vloeistoffen en gassen. Deze systemen worden toegepast in verschillende markten zoals industrie, utiliteit en woningbouw, over de gehele wereld.

UP_Hedwig Lubberding_foto.jpg.png
“We zijn met UP in contact gekomen omdat wij, net als de rest van Nederland, op zoek zijn naar technische mensen. We merkten dat de standaard manier van recruitment niet voldoende was en we de latente markt op een innovatieve manier moesten benaderen. Ik ben iemand die innovatief wil blijven en altijd gelooft in verbetering. Ook binnen het recruitmentvak. Het is fijn om te zien dat mijn collega’s, nu de campagne die we gedraaid hebben een succes is, ook enthousiast zijn. Dat UP vernieuwend is op het gebied van Recruitment Marketing Automation, is een feit.
De transparante manier van werken ervaar ik als zeer prettig. Alles wat we doen is gebaseerd op data. Vooraf wordt er een conversieratio bepaald en hier wordt het plan op gemaakt. Wanneer nodig wordt het proces bijgestuurd. Uitdagende doelstellingen en duidelijke rapportages dragen hier enorm aan bij. Door helder te hebben wat er fout of goed gaat en weten wat voor consequenties dat heeft krijg je een goed inzicht in het proces als partners.
De samenwerking gaat natuurlijk niet alleen over cijfers. We hebben een gedeeld eigenaarschap over het proces. Hierdoor hebben we de ruimte om naar elkaar uit te spreken wanneer iets niet gaat zoals gepland en sturen daar direct op bij. Ook successen worden gezamenlijk gedeeld. Die openheid zorgt voor een prettige samenwerking. Ik merk dat UP goed naar ons luistert en hierdoor ook eigen processen blijft optimaliseren. Ze geven het ook aan als de klant hen geïnspireerd heeft iets anders te doen en dat ze dit ook gaan toepassen bij andere klanten. Dat is natuurlijk ook gaaf om terug te krijgen.”

De transparante manier van werken en werken op basis van data waarbij conversie het uitgangspunt is ervaar ik als zeer prettig’

Hedwig Lubberding
HR Manager Benelux, Aalberts integrated piping systems

Up_Hedwig-Lubberding_profiel.jpg

Hedwig-Lubberding
HR Manager Benelux, Aalberts integrated piping systems

  • LinkedIn
bottom of page